Voor en door studenten

Studio M

Dit collectief voor mediakunst biedt Media en Cultuur-studenten de mogelijkheid om hun theoretische ervaring in de praktijk te brengen. Studenten kunnen hier terecht voor al hun theater-, maar ook film-, televisie-, muziek- of nieuwe mediaprojecten. Studio M ondersteunt deze projecten, zowel dramaturgisch als productioneel. Daarnaast organiseren zij verschillende mediageoriënteerde activiteiten.

 

Studievereniging AKT

De studievereniging van de opleiding organiseert voorstellingen, filmpresentaties, excursies, debatten, feesten en nog veel meer.

 

Tijdschrift BLIK

BLIK is het academische studententijdschrift voor de audiovisuele cultuur van het Departement Media- en Cultuurwetenschappen van Universiteit Utrecht. BLIK verschijnt drie maal per jaar en wordt verspreid onder studenten, docenten en alumni van de Universiteit Utrecht. BLIK biedt studenten een uniek platform om, onder begeleiding van haar redactie, hun academische papers en/of zelfstandig geschreven artikelen, recensies en interviews op het gebied van audiovisuele cultuur te publiceren.