Voor en door studenten

Productiebureau Theater
Het PBT biedt aan studenten TFT de mogelijkheid om zelf een voorstelling te maken, om voorstellingen van medestudenten te bezoeken, onder meer in ons eigen theater U-theater Studio T, om deel te nemen aan workshops en om debatten te organiseren en bezoeken. Het Productiebureau Theater ondersteunt deze activiteiten, zowel dramaturgisch als productioneel. Zie ook de link rechts in het menu.

Studievereniging AKT
De studievereniging van de opleiding organiseert voorstellingen, filmpresentaties, excursies, debatten, feesten en nog veel meer.

Tijdschrift BLIK
BLIK is het academische studententijdschrift voor de audiovisuele cultuur van het Departement Media- en Cultuurwetenschappen van Universiteit Utrecht. BLIK verschijnt drie maal per jaar en wordt verspreid onder studenten, docenten en alumni van de Universiteit Utrecht. BLIK biedt studenten een uniek platform om, onder begeleiding van haar redactie, hun academische papers en/of zelfstandig geschreven artikelen, recensies en interviews op het gebied van audiovisuele cultuur te publiceren.